KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zapraszamy na obchody Tygodnia Kultury Chrześcijańskiej 2018

BURMISTRZ KOLUSZEK

ZAPRASZA NA

OBCHODY TYGODNIA KULTURY CHRZEŚCIJAŃSKIEJ

 

12 października 2018 (piątek) –          19:00 - Koncert Anny Marii Jopek w Miejskim Ośrodku Kultury w Koluszkach.

14 października 2018 (niedziela) –     13:00 - Uroczysta Msza Święta w Kościele pw. Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Maryi Panny w Koluszkach.

     13:45 - Koncert laureatów II Dekanalnego Przeglądu Piosenki Religijnej pod hasłem „Wdzięczni Bogu za Niepodległość”:

                                                                    - Schola z Parafii pw. Świętej Trójcy w Gałkowie Dużym,     

                                                                    - Chór szkolny ze Szkoły Podstawowej z Rokicin,        

                                                                    - Schola pn. „Armia Pana” z Parafii pw. Św. Katarzyny Aleksandryjskiej w Koluszkach,

                                                                    - Schola „Gwardian” z Parafii pw. NMP Różańcowej w Nowych Chrustach,

                                                                    - Ola Szustak – uczennica SP 2 w Koluszkach.                                                                            

15 października 2018 (poniedziałek) – 10:00 - Projekcja filmu pt. „Quo vadis” – film dla szkół w Kinie Odeon 3D w Koluszkach.

                                                             17:00 - Bezpłatna projekcja filmu o tematyce religijnej pt. „Dwie Korony” – dla mieszkańców w Kinie Odeon 3D w                 Koluszkach.

16 października 2018 (wtorek) –           17:00 – Bezpłatna projekcja filmu o tematyce religijnej pt. „Faustyna” –  dla mieszkańców w Kinie Odeon 3D w Koluszkach.