KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zapraszamy na Obchody Tygodnia Kultury Chrześcijańskiej 2017

Burmistrz Koluszek zaprasza na Obchody Tygodnia Kultury Chrześcijańskiej.

 

Program obchodów:
 

5 LISTOPADA 2017 /niedziela/ - Parafia  NP NMP  w Koluszkach    

                                                    18.00  -   Msza Święta

                                                    19.00   -  koncert  - Janusz Radek
 

6 LISTOPADA 2017 /poniedziałek /  Miejska  Biblioteka Publiczna w Koluszkach

                                                           17.00  -  spotkanie z ks. Wiesławem Kamińskim
                                                           pn.„Chrześcijaństwo w  Polsce” występ uczniów ze SP
                                                           w Gałkowie Dużym
 

7 LISTOPADA 2017 /wtorek/ – Kino Odeon 3D w Koluszkach

                                                           17:00 -  projekcja filmu pt. „ZERWANY KŁOS”
                                                           /wstęp wolny/ 
                            

8 LISTOPADA 2017 /środa/ – Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach

                                                     11.00  - koncert hip hop dla uczniów kl. III gimnazjum –
                                                      ks. Jakub Bartczak i o. Marcin Kowalewski
 

12 LISTOPADA 2017 /niedziela/ - Parafia pw. Świętej Trójcy  w Gałkowie  Dużym

                                                   11.30  – Msza Święta

                                                   12.30  -  Koncert Pieśni Maryjnych