KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zapraszamy na CASTING

Firma TAKO MEDIA, producent seriali takich jak, m.in.:
Na ratunek 112, "Pamiętniki z wakacji", „Dlaczego Ja”, "Detektywi w akcji" czy najnowszy Rewir AXN -Tako Media
ZAPRASZA na casting do nowych seriali telewizyjnych.

Jeżeli chcesz spróbować swoich sił na planie filmowym, zobaczyć powstawanie seriali “od kulis”, przeżyć ciekawą przygodę, a przy okazji zarobić dodatkowe pieniądze, przyjdź na BEZPŁATNY casting, który odbędzie się:

17.07 (poniedziałek) W KOLUSZKACH!
Miejski Ośrodek Kultury
ul. 3 Maja 2, Koluszki

ZAPRASZAMY AMATORÓW W KAŻDYM WIEKU, bez względu na aparycję, wiek oraz płeć.

Nie wymagamy od kandydatów doświadczenia filmowego.

Zapraszamy osoby, które NIE brały jeszcze udziału w ŻADNYM z naszych castingów lub ewentualnie brały ponad 2 lata temu.

kontakt: 694422037

Z A P R A S Z A M Y
Zespół Tako MEDIA