KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wyniki konkursu „Magia Świąt Bożego Narodzenia”

Protokół z posiedzenia komisji konkursowej „Magia Świąt Bożego Narodzenia”

 

Dnia 12 grudnia 2016r. odbyło się posiedzenie komisji konkursu plastycznego

pt. „Magia Świąt Bożego Narodzenia”

Jury w składzie:

 

- Przewodniczący   -  Bożena Michniewicz - plastyk

- członkowie           -  Beata Grad – plastyk

                                -  Elżbieta Przywara - dyrektor

                                - Magdalena Supera - referent

Przyznało następujące nagrody i wyróżnienia:

Kategoria Przedszkola:

I miejsce - Natalia Borowiecka - Przedszkole w Różycy

II miejsce - Krystyna Kupś -  Przedszkole w Różycy

III miejsce- Maria Hajda - Przedszkole w Różycy

Wyróżnienie - Oliwia Ścieszko - Przedszkole w Gałkowie Dużym

Wyróżnienie - Jagoda Kowalczyk - Przedszkole nr 3

Wyróżnienie - Olivier Pecyna  - Przedszkole nr 1

 

Kategoria Szkoły Podstawowe kl  I-III

I miejsce - Wiktoria Kulik - Szkoła Podstawowa Nr 2 w Koluszkach

II miejsce - Anna Szulc - Szkoła Podstawowa w Będzelinie

III miejsce - Tymon Bowdziej- Szkoła Podstawowa w Różycy

Wyróżnienie - Kornelia Krakowiak- Szkoła Podstawowa Nr 2 w Koluszkach

Wyróżnienie - Natalia Ścieszko- Szkoła Podstawowa w Gałkowie Dużym

Wyróżnienie - Nikola Berensztajn- Szkoła Podstawowa w Będzelinie

  

Kategoria Szkoły Podstawowe kl. IV-VI

I miejsce - Dawid Kamiński - Szkoła Podstawowa w Różycy

II miejsce - Klaudia Jeske - Szkoła Podstawowa Nr 1 w Koluszkach

III miejsce - Katarzyna Frączkowska - Szkoła Podstawowa Nr 2 w Koluszkach

Wyróżnienie - Jakub Koluszkowski - Szkoła Podstawowa w Długiem

Wyróżnienie - Martyna Zabrzewska - Szkoła Podstawowa Nr 2 w Koluszkach

Wyróżnienie - Julia Molska -  Szkoła Podstawowa Nr 1 w Koluszkach