KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sprawozdanie z XIX Przeglądu Artystycznego Ruchu Seniora

W pią…tek 22 kwietnia 2016 r. w sali widowiskowej Kina Odeon 3D odbył się™ XIX Przeglą…d Artystycznego Ruchu Seniora organizowany przez Miejski Oś›rodek Kultury w Koluszkach

Przeglą…d cieszył się™ ogromnym zainteresowaniem.

Uczestnicy wystę™powali w dwó‚ch kategoriach: soliś›ci/duety oraz zespoły. Zwycię™zcó‚w wyłoniła komisja w składzie: Anna Cymerma " przewodniczą…ca jury- sopran, ś›piewaczka operowa, solistka Teatru Wielkiego w Łodzi, Teatru Narodowego w Warszawie i Teatru SABAT Małgorzaty Potockiej, Emilia Kudra - aktorka ś›piewają…ca, laureatka wielu konkursó‚w Teatru Jaracza i Teatru V6
i Monika Ratoszyńska - dyrektor Szkoły Muzycznej w Łodzi, pedagog, trener wokalny.

W kategorii SOLIŚšCI/DUETY: I miejsce " otrzymał Mieczysław Kincel, solista z Miejskiego Oś›rodka Kultury w Tomaszowie Mazowieckim II miejsce " otrzymała Teresa Walendzik, solistka z Centrum Kultury i Sztuki w Skierniewicach III miejsce " otrzymał duet Anna Ołubek i Antoni Deka z Miejskiego Oś›rodka Kultury w Koluszkach

Wyró‚żnienia zdobyli: - Wiesława Jackiewicz- solistka z Gminnego Oś›rodka Kultury w Wiś›niowej Gó‚rze -Tadeusz Karcz" solista Miejskiego Oś›rodka Kultury w Koluszkach - Lucyna Szymańska- solistka Miejskiego Oś›rodka Kultury w Koluszkach

W kategorii ZESPOŁY: I miejsce " otrzymał zespó‚ł "Złota Jesień" z Miejskiego Oś›rodka Kultury w Koluszkach
II miejsce " zdobył zespó‚ł wokalno-instrumentalny "MELODIA" z Żychlina III miejsce " zdobył zespó‚ł śšpiewaczy "Gałkowianie" z Miejskiego Oś›rodka Kultury w Koluszkach Wyró‚żnienia otrzymali: - Zespó‚ł wokalno-instrumentalny Uniwersytetu III Wieku z Żychlina - Zespó‚ł "Tę™cza" z Gminnego Oś›rodka Kultury w Wiś›niowej Gó‚rze - Zespó‚ł "Zygmuntowiacy" z Miejskiego Oś›rodka Kultury w Koluszkach

Zapraszamy do galerii zdjęć‡ z przeglą…du:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1734052326808121.1073741850.1382595578620466&type=1&l=a847120e8d