KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sprawozdanie z koncertu z okazji Dnia Kobiet organizowanego przez Miejski Ośrodek Kultury w dniu 7 marca 2017 r.

W dniu 7 marca 2017r. zorganizowany został koncert z okazji Dnia Kobiet w wykonaniu wychowanków Miejskiego Ośrodka Kultury w Koluszkach.

Wydarzenie otworzył Burmistrz Koluszek Waldemar Chałat recytacją wiersza skierowanego do wszystkich kobiet.

W dalszej części uczestnicy mieli możliwość wysłuchania lirycznych utworów muzycznych w wykonaniu uczestników sekcji muzycznej Miejskiego Ośrodka Kultury prowadzonej przez Jacka Malanowskiego, przeplatanych występami tanecznymi Zespołu Tańca Nowoczesnego „OSKAR” prowadzonego przez Katarzynę Wasiak.

Gościnnie wystąpiły dzieci ze szkoły tańca Fame Dance Studio prowadzonej przez Kamilę Marczuk – Włodarską oraz Anna i Romuald Spychalscy.

Wszystkie Panie uczestniczące w koncercie obdarowane zostały przez Burmistrza Waldemara Chałata, jego Doradcę Mateusza Karwowskiego i Przewodniczącego Rady Powiatu Sławomira Sokołowskiego symbolicznym kwiatkiem.

Koncert współfinansowany został ze środków budżetu Gminy Koluszki.

Galeria zdjęć