KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rozstrzygnięcie konkursu plastycznego MAGICZNE ANIOŁY

Z przyjemnością informujemy, że konkurs plastyczny pt. MAGICZNE ANIOŁY został rozstrzygnięty. Celem konkursu było przybliżenie oraz zainteresowanie dzieci i młodzieży tradycją bożonarodzeniową, stworzenie możliwości powszechnego udziału młodzieży uzdolnionej w dziedzinie sztuk plastycznych i konfrontacji z rówieśnikami oraz rozwijanie i kształtowanie wyobraźni plastycznej. Tegoroczny konkurs cieszył się ogromną popularnością. Profesjonalne Jury w składzie: Przewodniczący Andrzej Fydrych,  Bożena Michniewicz oraz Mateusz Jaśkiewicz miało trudne zadanie z wyłonieniem zwycięzców w poszczególnych kategoriach. Po burzliwych naradach wyłoniono następujących laureatów:

Kategoria Przedszkola:

I miejsce – Nikola Kubiak – Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej
w Kurowicach

II miejsce – Malwina Naporska - Przedszkole w Różycy

III miejsce – Julia Tałasiewicz – Przedszkole nr 3 w Koluszkach

Wyróżnienie – Filip Świerczyński - Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej w Długiem

Wyróżnienie – Klara Piechut - Przedszkole nr 2 w Koluszkach

Wyróżnienie – Nina Potargowicz - Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej w Kurowicach

Wyróżnienie – Filip Piechota – Przedszkole nr 2 w Koluszkach

Wyróżnienie – Maja i Maksio Feliga – Przedszkole nr 3 w Koluszkach

Wyróżnienie – Marcel Włodarski – Przedszkole w Różycy

Wyróżnienie – Hanna Piekarska – praca indywidualna

Wyróżnienie – Kacper Kępa - Oddział Przedszkolny przy Szkole Podstawowej w Długiem

 

Kategoria Szkoły Podstawowe kl.  I-III:

I miejsce – Nikodem Senator - Szkoła Podstawowa w Gałkowie Dużym

II miejsce – Wojciech Bojarski- Szkoła Podstawowa nr 1 w Koluszkach

III miejsce – Krystyna Kupś - Szkoła Podstawowa w Różycy

 

Wyróżnienie – Julita Pakuła - Szkoła Podstawowa Nr 1 w Koluszkach

Wyróżnienie – Anna Ścibiorek - Szkoła Podstawowa w Gałkowie Dużym

Wyróżnienie – Alicja Staroń - Szkoła Podstawowa w Będzelinie

Wyróżnienie – Natalia Zaborska - praca indywidualna

Wyróżnienie – Julia Śliwkiewicz - Szkoła Podstawowa Nr 2 w Koluszkach

Wyróżnienie – Bartosz Kaźmierczak - Szkoła Podstawowa w Długiem

Wyróżnienie – Olek Szczepański – Szkoła Podstawowa Nr 1 w Koluszkach

Wyróżnienie – Krzysztof Kruszyński - Szkoła Podstawowa w Kurowicach

Wyróżnienie – Zofia Solarek - Szkoła Podstawowa w Różycy

 

Kategoria Szkoły Podstawowe kl. IV-VIII:

I miejsce – Karina Kobierzycka - Szkoła Podstawowa Nr 1 w Koluszkach

II miejsce – Julia Sadłoń - Szkoła Podstawowa Nr 2 w Koluszkach

III miejsce – Nikola Berensztajn - Szkoła Podstawowa w Będzelinie

 

Wyróżnienie – Filip Zrobek - Szkoła Podstawowa w Różycy

Wyróżnienie – Paulina Kubat - Szkoła Podstawowa Nr 1 w Koluszkach

Wyróżnienie – Anna Szulc - Szkoła Podstawowa w Będzelinie

Wyróżnienie – Kacper Stasiak - Szkoła Podstawowa Nr 1 w Koluszkach

Wyróżnienie – Karolina Bożyk - Szkoła Podstawowa w Różycy

Wyróżnienie – Agata Jędrzejewska - Szkoła Podstawowa Nr 1 w Koluszkach

 

Dziękujemy wszystkim, którzy podjęli wyzwanie i wzięli udział w konkursie. Zwycięzców zapraszamy w dniu 9 stycznia 2020 r. o godz. 16:00 do Miejskiego Ośrodka Kultury w Koluszkach, gdzie odbędzie się uroczyste rozdanie nagród.

Jednocześnie zapraszamy mieszkańców Gminy Koluszki do obejrzenia wystawy pokonkursowej znajdującej się w MOK w Koluszkach przy ul. 3 Maja 2. Wystawę można oglądać w godzinach pracy MOK oraz Kina Odeon 3D.