KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ferie z MOK 2018

Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach

zaprasza dzieci i młodzież do udziału

 w „FERIACH Z MOK”

w programie: lodowisko, warsztaty cyrkowe, wyjazd do sali zabaw BALLANDII i JAGODOWY
                                 RAJ, seans filmowy, zajęcia plastyczne, bal karnawałowy.                                         

Zajęcia organizowane są dla dzieci w wieku 7-13 lat

I turnus – od 29 stycznia  do 2 lutego 2018r.

II turnus – od 5 lutego  do 9 lutego 2018r.

Zapisy  osobiście w Miejskim Ośrodku Kultury w Koluszkach przy ul. 3 Maja 2 od 08 stycznia 2018 w godz. 8:00 - 15:00

Koszt uczestnictwa dziecka wynosi 20 zł/turnus. Dziecko może uczestniczyć tylko w jednym trnusie. Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

 

Pliki do pobrania:

Regulamim i Oświadczenie - Ferie 2018.PDF

Plan zajęć Ferie MOK 2018.PDF