KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia

Zajęcia relaksacyjne

Zajęcia relaksacyjny prowadzi Pani Ewa Pietrzyk - oligofrenopedagog. Ćwiczenia relaksacyjne dla dzieci są coraz częściej praktykowane podczas szkolnych zajęć wychowania fizycznego i charakteryzują się niecodzienną formułą. To jedna z metod walki ze stresem, ale też nadmiernym napięciem fizycznym mięśni. Wszystkie ...

Warsztaty malarskie dla dorosłych

Warsztaty malarskie dla dorosłych prowadzi artysta plastyk Pan Mateusz Jaśkiewicz. Uczestnicy zapoznają się z historią, teorią oraz praktyką różnych technik malarstwa artystycznego. Instruktor Czas odbywania się zajęć Koszt zajęć Miejsce odbywania się zajęć   Mateusz Jaśkiewicz 601 ...

Klub Podróżnika dla dorosłych

Opiekę nad Klubem Podróżnika dla dorosłych obejmuje Pan Mateusz Jaśkiewicz. Uczestnicy poznają szczegółowo odległe i bliskie zakątki świata. Instruktor Czas odbywania się zajęć Koszt zajęć Miejsce odbywania się zajęć   Mateusz Jaśkiewicz 601 291 039   Środa 18:00...

Warsztaty z filmu i fotografii

Chcesz odkryć tajniki fotografii oraz filmowania? A może masz ochotę poznać kinematografię od podszewki? Zapraszamy do udziału w Zajęciach filmu i fotografii organizowanych przez Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach. Zajęcia odbywają się w każdą środę o godz. 19:00 w Miejskim Ośrodku Kultury w Koluszkach. Prowadzi je p...

Zajęcia baletu

Zajęcia baletu prowadzi Pani Dagmara Jagodzińska - tancerka, pedagog, choreograf. Jest absolwentką Szkoły Baletowej w Łodzi, Akademii Muzycznej w Warszawie na Wydziale Wychowania Muzycznego ze specjalnością Pedagogika Baletu, Wyższej Szkoły Edukacji Zdrowotnej na Wydziale Terapii Ruchowej z Gimnastyką Kompensacyjno-Kor...

Warsztaty plastyczne dla dzieci i młodzieży

Warsztaty plastyczne dla dzieci i młodzieży - malarstwo, rzeźba, rysunek, grafika i inne prowadzi Pani Bożena Michniewicz.   Instruktor Czas odbywania się zajęć Koszt zajęć Miejsce odbywania się zajęć   Bożena Michniewicz 665 482 458   Czwartek 16:00-17:00 grupa mł...

Zajęcia muzyczne dla dzieci i młodzieży

Zajęcia muzyczne dla dzieci i młodzieży poprowadzi Pan Romuald Spychalski. Tenor, konferansjer, kompozytor, aranżer. Wokalną karierę rozpoczął na scenie Teatru Wielkiego w Poznaniu rolą Tamina w „Czarodziejskim Flecie” W.A. Mozarta. Koncertował w Niemczech , Francji, Kanadzie oraz Stanach Zjednoczonych. W j...

Nauka języka angielskiego dla dzieci

Naukę języka angielskiego dla dzieci prowadzi Pani Agnieszka Adamczyk. Instruktor Czas odbywania się zajęć Koszt zajęć Miejsce odbywania się zajęć   Agnieszka Adamczyk 664 865 817   Zapisy indywidualne u instruktora   40 zł miesięcznie Sala...

Warsztaty z rękodzieła artystycznego dla dorosłych

Warsztaty z rękodzieła artystycznego dla dorosłych prowadzi Pani Katarzyna Fraszek, mistrzyni koronki. Na zajęciach uczestnicy zapoznają się z różnymi technikami - szydełkowanie, filcowanie, frywolitka, biżuteria koralikowa, haft krzyżykowy i inne. Warsztaty są skierowane do osób początkujących oraz do ty...

Zajęcia taneczne dla dzieci i młodzieży

Zajęcia taneczne z tańca nowoczesnego dla dzieci i młodzieży prowadzi Pani Dagmara Jagodzińska - tancerka, pedagog, choreograf. Jest absolwentką Szkoły Baletowej w Łodzi, Akademii Muzycznej w Warszawie na Wydziale Wychowania Muzycznego ze specjalnością Pedagogika Baletu, Wyższej Szkoły Edukacji Zdrowotnej na Wydziale T...

Koluszkowska Karta Dużej Rodziny

Miejski Ośrodek Kultury honoruje Koluszkowską Kartę Dużej Rodziny . Koszt zajęć dla osób posiadających w/w kartę wynosi 50%...