KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia 2019

Płyta z kolędami w wykonaniu wokalistów z Miejskiego Ośrodka Kultury w Koluszkach.

Od września br. w Miejskim Ośrodku Kultury w Koluszkach odbywają się zajęcia muzyczne prowadzone przez zawodowego muzyka Romualda Spychalskiego. Młodzież może próbować swych sił śpiewając lub grając na keyboardzie. W tym celu sala muzyczna została doposażona w profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy i muzyczny. Zaku...

Spotkanie Klubu Podróżnika pt. Indie - architektura i sztuka

Przygaszone światło, zapach kadzideł i tradycyjna indyjska muzyka - w takiej atmosferze rozpoczęło się spotkanie Klubu Podróżnika pt. Indie - architektura i sztuka. Uczestnicy specjalnego spotkania klubu, działającego przy Miejskim Ośrodku Kultury w Koluszkach, mieli szansę poznać początki i rozwój indyjs...

Mikołajki w Miejskim Ośrodku Kultury i Kinie Odeon 3D

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć z obchodów Mikołajek w Miejskim Ośrodku Kultury i Kinie Odeon 3D...

Wystawa Stan Wojenny 1981-1983

Zapraszamy do obejrzenia wystawy pn. "STAN WOJENNY 1981-1983" w dniach 11-20 grudnia 2019 r. w Sali Muzealnej Miejskiego Ośrodka Kultury w Koluszkach.Wystawa dostępna w godzinach otwarcia Sali Muzealnej....

Fotorelacja ze spotkania Bitwa Łódzka 1914 Wspomnienie sprzed 105 lat

28 listopada 2019 roku w Sali Muzealnej Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach zorganizował spotkanie Bitwa Łódzka – wspomnienie sprzed 105 lat. Za spotkanie odpowiedzialni byli Damian Polny i Adrian Kut. Wydarzenie rozpoczęło się o godzinie 18:00 i zgromadziło ponad 50 słuchaczy. Spotkanie otworzył pokaz fi...

Fotorelacja z warsztatów świątecznych Dawno temu przy choince

W Sali Muzealnej Miejskiego Ośrodka Kultury w Koluszkach trwają warsztaty świąteczne pn. "Dawno temu przy choince". Warsztaty te skierowane są do uczniów ze szkół z terenu Gminy Koluszki i mają na celu przybliżenie uczestnikom tematów związanych z obchodzeniem Świąt Bożego Narodzenia przed wieloma ...

ZAJĘCIA Z FILMU I FOTOGRAFII

Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach zaprasza do udziału w zajęciach poświęconych filmowi i fotografii. Podczas cotygodniowych spotkań uczestnicy będą poznawać tajniki dziedzin związanych ze sztuką filmową oraz fotograficzną. Zajęcia będą opierać się na teorii oraz praktyce. Pierwsze pokazowe zajęcia odbędą się 11 grud...

Ferie 2020 w MOK

Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkachzaprasza dzieci i młodzież do udziału w „FERIACH 2020”   W programie: wycieczki, seans filmowy, zajęcia plastyczne, warsztaty, bal karnawałowy.                  ...