KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Warsztaty malarskie dla dorosłych

Wernisaż ikon

22.12.2020
Wernisaż ikon

Wernisaż ikon

22.12.2020

Święta Bożego Narodzenia to znakomity czas, aby zaprezentować szerokiej publiczności ikony, które powstały w trakcie zajęć malarskich Miejskiego Ośrodka Kultury w Koluszkach. Przez trwającą pandemię musieliśmy zrezygnować z wernisażu z publicznością, dlatego w zastępczej formie prezentujemy twórczość ucze...

WIRTUALNY WERNISAŻ KOŁA MALARSKIEGO

Zapraszamy do obejrzenia wirtualnej wystawy prac uczestników zajęć malarskich Miejskiego Ośrodka Kultury w Koluszkach. Pandemia koronawirusa przerwała zajęcia koła malarskiego działającego przy Miejskim Ośrodku Kultury w Koluszkach. Uczestnicy zajęć jednak nie porzucili swojej artystycznej pasji i rozpoczęli p...