KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Koncert z okazji Dnia Kobiet

Burmistrz Koluszek oraz Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach zapraszają na koncert pn. "Być kobietą, być kobietą...". Koncert odbędzie się 8 marca 2020 r. o godzinie 17:00 w Sali Widowiskowej Miejskiego Ośrodka Kultury przy ul. 3 Maja 2.ZAPRASZAMY !!!!...

XXIII Przegląd Artystycznego Ruchu Seniora Koluszki 2020

Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach zaprasza do udziału w XXIII Przeglądzie Artystycznego Ruchu Seniora Koluszki 2020, który odbędzie się w dniu 4 kwietnia 2020 r. od godziny 9:00.Pliki do pobrania:Regulamin Przeglądu ARS 2020Karta zgłoszenia solisty Przegląd ARS 2020Karta zgłoszenia zespołu Przegląd ARS 20...

Spotkanie "KADROWANIE HISTORII" w Sali Muzealnej MOK w Koluszkach

Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach serdecznie zaprasza na spotkanie „Kadrowanie Historii”, które odbędzie się 27 lutego o godz. 18:00 w Sali Muzealnej MOK w Koluszkach. Wstęp wolny...

Zaproszenie do udziału w zajęciach filmu i fotografii

Chcesz odkryć tajniki fotografii oraz filmowania? A może masz ochotę poznać kinematografię od podszewki? Zapraszamy do udziału w Zajęciach filmu i fotografii organizowanych przez Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach. Zajęcia odbywają się w każdy czwartek o godz. 19:00 w Sali Muzealnej w Koluszkach (ul. 3 Maja 3). Prowa...