KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Rozstrzygnięcie konkursu plastycznego pt.: „Egzotyczna maska”.

Z przyjemnością informujemy o rozstrzygnięciu konkursu plastycznego pt.: „ Egzotyczna maska” zorganizowanego przez Miejski Ośrodek Kultury w Koluszkach. Konkurs skierowany był do przedszkolaków oraz uczniów szkół podstawowych z terenu Gminy Koluszki. Zadaniem konkursowym było...

Życzenia wakacyjne

WSZYSTKIM DZIECIOM I ICH RODZICOM ŻYCZYMY WSPANIAŁYCH, RADOSNYCH, A PRZEDE WSZYSTKIM BEZPIECZNYCH WAKACJI. NIECH TEN LETNI CZAS BĘDZIE PEŁEN NIEZAPOMNIANYCH WRAŻEŃ ORAZ SAMYCH SŁONECZNYCH DNI....

INFORMACJA

11.03.2020
INFORMACJA

INFORMACJA

11.03.2020

UWAGA !!!!W związku ze stwierdzeniem koronawirusa COVID-19 w Polsce i Zarządzeniem nr 35/2020 Burmistrza Koluszek z dnia 11 marca 2020 r.  informujemy, że wszystkie wydarzenia kulturalne oraz zajęcia i warsztaty MOK zostają zawieszone do odwołania. Od dnia 11 marca 2020 r. zostaje zamknięte Kino Odeon 3D oraz Sal...